Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   Interdicție de circulație în Kiev…

Interdicție de circulație în Kiev din această seară. Kliciko: Oricine se află pe stradă între orele 17:00 şi 8:00 va fi tratat ca un inamic

Primarul orașului Kiev, Vitali Kliciko, a anunţat sâmbătă o înăsprire a interdicţiei de circulaţie din cauza invaziei ruseşti, avertizând că oricine se află pe stradă între orele 17:00 şi 8:00 va fi tratat ca un inamic.

„Toţi civilii care se află pe stradă în timpul stingerii vor fi consideraţi membri ai grupurilor de sabotaj şi recunoaştere ale inamicului”, a declarat Vitali Kliciko pe Telegram.

Această măsură dura până acum de la ora 22.00 la 7.00.

De asemenea, Kliciko a anunţat, într-un mesaj separat pe Telegram, că metroul din capitală a fost transformat în loc refugiu pentru locuitori şi că nu va mai asigura, deocamdată, serviciul de transport.

Sâmbătă, în a treia zi a invaziei, Kievul se afla sub tiruri de rachete ale Moscovei şi în oraş aveau loc lupte, potrivit autorităţilor ucrainene.

LIVE TEXT/ Ziua a treia de război în Ucraina. Ministerul ucrainean aI Apărării: Armata ucraineană a ucis peste trei mii de soldați ruși și a distrus peste 100 de tancuri rusești