Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   Cântărețul britanic Ed Sheeran lansează…

Cântărețul britanic Ed Sheeran lansează un videoclip filmat în Ucraina cu câteva zile înainte de invazia rusă. Anunțul făcut de artist – VIDEO

Ed Sheeran lansează un videoclip filmat în Ucraina. Cântărețul și compozitorul britanic a filmat videoclipul muzical „2step” la Kiev, capitala Ucrainei, înainte ca războiul să izbucnească la sfârșitul lunii februarie, iar vineri, 22 aprilie acesta a fost lansat oficial.

Sheeran a anunțat că susține poporul ucrainean și că va dona drepturi de autor din fluxurile de pe YouTube ale videoclipului unei organizații caritabile care îi ajută pe ucrainenii strămutați.

„Am filmat videoclipul pentru „2step” în orașul Kiev, Ucraina, înainte ca actele devastatoare de violență să înceapă să aibă loc. A fost prima dată când am vizitat țara și m-am simțit atât de binevenit în timpul șederii mele acolo – toată lumea, de la echipa de producție până la mulți oameni pe care i-am întâlnit în zilele mele libere. Ucraina este o țară mândră și rezistentă și sunt recunoscător că am avut șansa de a filma videoclipul meu acolo. (…)”, menționează artistul la începutul videoclipului său.

În luna martie curent, Sheeran a cântat la un concert caritabil organizat pentru a susține Ucraina.

.