Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   Armata rusă a bombardat un…

Armata rusă a bombardat un depozit de petrol din regiunea Rivne

Imagine-simbol

Armata rusă a lansat un nou atac cu rachete pe teritoriul Ucrainei. De această dată, trupele rusești au bombardat un depozit de petrol din regiunea Rivne, notează unian.net.

Potrivit șefului Administrației Regionale de Stat Rivne, Vitaliy Koval, alarma de raid aerian a fost declanșată, iar oamenii au fost îndemnați să rămână în adăposturi.

„Inamicul a lansat din nou un atac cu rachete asupra regiunii Rivne. Acesta este din nou un depozit de petrol. Reprezentanții Serviciului de Stat de Urgență și ce ai unui laborator chimic au plecat spre locul respectiv”, a declarat Vitaliy Koval.

În ultimele zile, forțele rusești au atacat frecvent depozitele de petrol din Ucraina. Astfel, pe 26 martie, rachete rusești au lovit un depozit de petrol din Lvov, iar duminică, 27 martie, trupele ruse au bombardat un depozit de petrol din Lutsk, fiind distrus în totalitate. Presa ucraineană scrie că incendiul este încă în curs de stingere.

Potrivit serviciilor secrete britanice, Rusia trage rachete asupra Ucrainei de la distanță, pentru a nu-și pune în pericol avioanele.