Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   Alertă cu bombă la un…

Alertă cu bombă la un centru comercial din Sankt Petersburg. Acesta a fost evacuat

Sursa foto: Nexta

Centrul comercial London Mall din Sankt Petersburg a fost evacuat după o alertă cu bombă, relatează media rusă. Salvatorii și forțele de ordine au sosit la fața locului, iar vizitatorii centrului comercial au fost evacuați, relatează Nexta.

Evacuarea a fost inițiată după ce un bărbat a declarat că a plasat o bombă în clădire. Un bărbat suspect a fost reținut, ulterior acesta a declarat că a plasat explozibili în clădire. Cu toate acestea, se pare că acesta nu a dezvăluit locația exactă a explozibililor.

Deși se admite că alarma este falsă, forțele de ordine au blocat bulevardul adiacent centrului comercial din Sankt Petersburg. Zona centrului comercial a fost izolată, iar tehnicienii în explozii continuă să caute bomba. Pompierii sunt, de asemenea, prezenți la fața locului, se pare că au conectat furtunurile de incendiu la hidranți.

Panica a provocat un ambuteiaj uriaș de vehicule în apropierea centrului comercial. Pompierii sunt încă la datorie în fața clădirii, dar, potrivit martorilor oculari, nu s-a observat fum sau miros de arsură.

Actualizat: Bărbatul a spus poliției despre explozibili în timpul interogatoriului. El a fost reținut anterior de poliție, fără a se ști încă din ce motiv. În timp ce era interogat, el a afirmat brusc că a plantat un explozibil de 10 kg în London Mall. Bărbatul, care ar fi raportat prezența explozibililor în clădire, a fost scos din London Mall și pus în genunchi.