O misiune a Fondului Monetar Internațional vine la Chișinău

O misiune a Fondului Monetar Internațional (FMI) condusă de Ruben Atoyan se va afla într-o vizită oficială la Chișinău în perioada 26 iunie – 10 iulie 2019.

Potrivit unui comunicat de presă al FMI, misiunea va purta discuții cu autoritățile în contextul revizuirii programului finanțat de FMI în cadrul Mecanismului extins de finanțare (ECF) și al aranjamentelor Fondului extins de finanțare (FEP).

Misiunea va analiza evoluțiile economice recente și progresele înregistrate în implementarea programului, va actualiza și evalua perspectivele macroeconomice și va discuta cu autoritățile despre politicile macroeconomice în perioada următoare.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *