Kaufland planifică să deschidă un magazin la Comrat

Retailerul german „Kaufland” intenționează să deschidă circa 15 de magazine în R. Moldova, unul dintre care ar putea fi localizat la Comrat. Anunțul a fost făcut de către Administratorul Kaufland în R. Moldova, Gabriel Vinte, în cadrul Forumului „InvestGagauzia”, informează Gagauzinfo.

Vinte a declarat că  în scurt timp va avea loc deschiderea primelor trei magazine la Chișinău. Totodată, acesta a subliniat faptul  că magazinele vor fi deschise și în regiuni. Salariul mediu în magazinele din rețeaua „Kaufland”, potrivit lui Gabriel Vinte, va fi de 7500 de lei.

„Nu vrem să dezvoltăm doar magazinele de la Chișinău. Planificăm să ne extindem în afara Capitalei, posibil și la Comrat”, a adăugat Vinte în cuvântarea sa la forumul InvestGagauzia.

Al treilea forum internațional de investiții InvestGagauzia a avut loc la Comrat sâmbătă, 4 noiembrie și a întrunit circa 400 de participanţi din mai multe ţări.  Evenimentul include activităţi menite să demonstreze posibilităţile şi atractivitatea autonomiei pentru potenţiali investitori.

Foto: romanialibera.ro


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *