Principală  —  Ştiri  —  Economic   —   Cât au costat leagănele instalate…

Cât au costat leagănele instalate pe aleea „Grigore Vieru” din capitală. Ce firmă a câștigat licitația

Zece leagăne au fost instalate pe aleea „Grigore Vieru” din capitală, a anunțat Direcția generală locativ-comunală și amenajare.

„Avem un nou proiect de suflet pe Aleea „Grigore Vieru” din capitală. Leagăne pentru cei mari și mici, pentru toți cei care preferă să se plimbe pe Alee. Sunt zece la număr. Orașul nostru se dezvoltă! Asta ne-am dorit dintotdeauna! În Chișinău, confortul și frumosul să fie la el acasă! Proiectele frumoase vor continua!”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a Direcției.

Potrivit datelor de pe site-ul Agenției Achiziții Publice, aproape un milion de lei au fost cheltuiți din bugetul municipal pentru lucrări de construcție a leagănelor de pe aleea Grigore Vieru. Mai exact, pentru două unități au fost cheltuite 916 mii lei. Nu se precizează la ce se referă cele două unități și nici nu au fost organizate alte proceduri de achiziții pentru leagăne, în contextul în care Direcția generală locativ-comunală a anunțat că au fost amenajate în total 10 leagăne.

Rezultatul procedurii de achiziții, publicat pe tender.gov.md

Firma care a câștigat licitația este Pro Tron SRL, fondată de Dragoș Musteață și administrată de Lilian Rabei.

La licitație au mai participat două companii: Green Engeneering SRL, care a oferit un preț mai mic, de 827 de mii de lei, dar oferta sa a fost anulată, și Mavitex-Cons SRL, care a venit cu o ofertă de 1 000 275 de lei. Câștigătoare a licitației a fost desemnată Pro Tron SRL, care a solicitat pentru serviciile sale 916 000 lei. Contractul i-a fost atribuit la 8 august 2022.