Casa de Comerț „Gemeni” vrea să preia controlul unic asupra „Aeroport Catering”

Casa de Comerț „Gemeni” S.A. a depus la Consiliul Concurenței o notificare de preluare a 100% din acțiunile companiei „Aeroport Catering” SRL, care livrează produse companiilor aeriene și deservește unele recepții, banchete și cine oficiale și private.

Genul de activitate conform Clasificatorului Activităților din Economia Moldovei a Casei de Comerț „Gemeni” S.A. este închirierea şi exploatarea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.

În prezent, acțiunile „Aeroport Catering” SRL aparțin companieie „Ground Avia Partner” SRL, care a fost amendată în 2017 de către Consiliul Concurenței pentru că a prealut întreprinderea „Aeroport Catering” fără a notifica acest lucru. Pachetul de 100% al întreprinderii a fost achiziționat de „Ground Avia Partner” SRL în 2016, la o valoare de peste 5 milioane lei. După achiziționare, „Aeroport Catering” SA a fost reorganizată în „Aeroport Catering”SRL.

„Consiliul Concurenţei este interesat în obţinerea observaţiilor şi punctelor de vedere de la agenţii economici terţi referitor la modul în care concentrarea economică notificată, afectează sau poate afecta concurenţa de pe piaţa dată. Observaţiile şi punctele de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin fax, la numărul: 0(22) 27 37 43, prin e-mail, la adresa: office@competition.md sau prin poştă la următoarea adresă: Consiliul Concurenţei, MD-2001, Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 73/1”, se menționează într-un comunicat de presă al Consiliului Concurenței.

Foto: bani.md

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *