Azi e ultima zi în care contribuabilii care practică activitatea de întreprinzător pot depune declarațiile pe venit

Astăzi, 25 martie, este ultima zi în care contribuabilii persoane juridice și persoane fizice care practică activitate de întreprinzător, precum și persoane fizice care desfășoară activitate independentă au obligația de a depune declarația privind impozitul pe venit pentru perioada fiscală 2018.

Astfel, pentru recepționarea declarațiilor cu privire la impozitul pe venit pentru persoanele juridice, Serviciul Fiscal de Stat a extins orarul de lucru pentru ziua de 25 martie 2019 (de la 08:00 până la 19:00).

Persoanele care nu vor depune declarația în termen, riscă sancțiuni conform Codului fiscal și Contravențional.

Pentru persoanele fizice cetățeni termenul de depunere a declarației privind impozitul pe venit a fost extins până la data de 2 mai.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *