Vlogul ZdG, primele două episoade: despre scrisorile primite la redacție și audiența site-ului

Mulți cititori sunt curioși cum se face Ziarul de Gardă, cum se fac investigațiile, cine stă „în spatele” ziarului. De aceea pornim o serie de vloguri explicative. Astăzi vorbim despre auditoriul site-ului zdg.md, dar și despre sutele de scrisori pe care le primim la redacție. 

Vlog 1:

Vlog 2:

În al treilea vlog veți afla cui scrie ZdG scrisori solicitând informații pentru cititorii săi.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *