Principală  —  Ştiri  —  Diverse   —   VIDEO/ Dodon anunță programul zilei…

VIDEO Dodon anunță programul zilei de 9 mai. A invitat la Chișinău o interpretă din Rusia

Foto: Facebook/Igor Dodon

După ce anul trecut i-a invitat pe interpreții ruși Oleg Gazmanov și Denis Maidanov să cânte la Chișinău cu ocazia Zilei Victoriei, în acest an președintele i-a făcut o invitației interpretei din Federația Rusă, Valeria.

Într-un video publicat pe pagina de Facebook a șefului statului, interpreta anunță că urmează să vină la Chișinău la invitația lui Igor Dodon. La rândul său, președintele a anunțat că artista urmează să evolueze atât pe scena de la Chișinău, cât și pe cea de la Bălți.

„La invitația mea, artista Valeria va evolua la Chișinău și Bălți pe 9 mai, de Ziua Victoriei. Demult țara noastră nu a fost vizitată de o interpretă populară, așa că vom fi bucuroși să o vedem în Moldova în această zi importantă”, se menționează în mesajul postat în limba rusă pe pagina lui Igor Dodon.

Președintele a mai precizat că în cadrul concertului va mai evolua orchestra prezidențială, dar și mai mulți interpreți autohtoni. Concertul de la Bălți va fi organizat la ora 14.00, iar cel de la Chișinău – la 19.00. Totodată, concertul de la Chișinău se va încheia cu focuri de artificii.

Anul trecut, Igor Dodon declara că nu a cheltuit niciun leu pentru concertul din seara zilei de 8 mai, organizat sub patronajul său pentru a sărbători Ziua Victoriei. Abordat de presă în timpul manifestațiilor, acesta a declarat că artiștii ruși Oleg Gazmanov și Denis Maidanov au cântat gratis în Piața Marii Adunări Naționale, deoarece ar fi buni prieteni ai săi.