VIDEO/ Dodon anunță programul zilei de 9 mai. A invitat la Chișinău o interpretă din Rusia

După ce anul trecut i-a invitat pe interpreții ruși Oleg Gazmanov și Denis Maidanov să cânte la Chișinău cu ocazia Zilei Victoriei, în acest an președintele i-a făcut o invitației interpretei din Federația Rusă, Valeria.

Într-un video publicat pe pagina de Facebook a șefului statului, interpreta anunță că urmează să vină la Chișinău la invitația lui Igor Dodon. La rândul său, președintele a anunțat că artista urmează să evolueze atât pe scena de la Chișinău, cât și pe cea de la Bălți.

„La invitația mea, artista Valeria va evolua la Chișinău și Bălți pe 9 mai, de Ziua Victoriei. Demult țara noastră nu a fost vizitată de o interpretă populară, așa că vom fi bucuroși să o vedem în Moldova în această zi importantă”, se menționează în mesajul postat în limba rusă pe pagina lui Igor Dodon.

Președintele a mai precizat că în cadrul concertului va mai evolua orchestra prezidențială, dar și mai mulți interpreți autohtoni. Concertul de la Bălți va fi organizat la ora 14.00, iar cel de la Chișinău – la 19.00. Totodată, concertul de la Chișinău se va încheia cu focuri de artificii.

Anul trecut, Igor Dodon declara că nu a cheltuit niciun leu pentru concertul din seara zilei de 8 mai, organizat sub patronajul său pentru a sărbători Ziua Victoriei. Abordat de presă în timpul manifestațiilor, acesta a declarat că artiștii ruși Oleg Gazmanov și Denis Maidanov au cântat gratis în Piața Marii Adunări Naționale, deoarece ar fi buni prieteni ai săi.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *