Principală  —  Advertoriale   —   McDonald’s a deschis cel de-al…

McDonald’s a deschis cel de-al 6-lea resturant în Chișinău – VIDEO

McDonald’s a deschis încă un restaurant în Chișinău. Localul, al șaselea la număr, se află pe adresa bd.Ştefan cel Mare, intersecție cu strada Ismail.

Noul restaurant integrează cele mai noi tehnologii McDonald’s și a creat peste 70 de locuri de muncă. Construcția restaurantului a fost efectuată cu respectarea celor mai înalte tehnologii în construcție și siguranță, iar designul modern a fost executat de către cele mai renumite studiouri europene. 

Oaspeții care doresc să procure produsele  la pachet o pot face la fereastra McExpress.

Deschiderea restaurantului McDonald’s Unic reprezintă un pas important în procesul de dezvoltare a rețelei McDonald’s în Republica Moldova. Noul an aduce vești bune pentru locuitorii orașului Chișinău, astfel că de acum înainte aceștia se pot bucura de produsele lor preferate, prin intermediul unui restaurant modern, cu kiosk-uri digitale, special create pentru o servire rapidă și o experiență unică. O altă noutate pregătită de McDonald’s este fereastra McExpress, care permite comandarea produselor preferate, fără a intra în restaurant și care va activa în regim 24/24

McDonald’s a mai pregătit o surpriză pentru oaspeții săi – până la 31 ianuarie va fi oferit un Hamburger din partea casei, la fiecare comandă de minim 20 lei.

Restaurantul este deschis zilnic între orele 7:00 – 24.00. McDonald’s Unic se află pe adresa bd.Ştefan cel Mare și Sfânt 8, intersecție cu strada Ismail,  fiind dotat cu 140 de locuri în interior și 40 – la terasă. Compania McDonald’s este bine cunoscută în Republica Moldova fiind una dintre primele mărci de renume mondial care a întrat cu succes pe piața locală. Primul restaurant McDonald’s din Moldova a fost deschis în aprilie 1998, iar ulterior și-a completat rețeaua cu încă cinci restaurante, reușind astfel să deservească anual peste 5 milioane clienți.

*Acest articol este un produs comercial