Principală  —  Ştiri  —  Diverse   —   Citiți joi, în ZdG: Cronologia…

Citiți joi, în ZdG: Cronologia unei (noi) minciuni Despre cum familia Dodon și-a oficializat relația cu o bază de odihnă „de milioane” din Sadova, despre care anterior anunța că aparține „unui investitor din Rusia” și o lecție de viață care ne învață că nu există nu se poate

În ediția Ziarului de Gardă din data de 9 iunie, citiți despre cum familia Dodon și-a oficializat relația cu o bază de odihnă care se întinde pe o suprafață de 11 hectare, în codrii Moldovei, despre care anterior anunța că aparține „unui investitor din Rusia”. Ziarul de Gardă vă prezintă cronologia unei (noi) minciuni din partea lui Igor Dodon. 

Tot în ediția de mâine a ZdG aflați povestea lui Stanislav, un tânăr care, deși este diagnosticat cu o dizabilitate locomotorie severă, a învățat să meargă pe bicicletă, scuter, motocicletă și chiar să conducă o mașină. Prin exemplul său, Stanislav demonstrează că orice este posibil și vrea astfel să motiveze și alte persoane aflate în dificultate, să-și urmeze visurile. 

În paginile ziarului de mâine mai citiți despre cum site-urile propagandistice pro-război ocolesc interdicțiile impuse de SIS. Aflați că unele site-uri activează fără impedimente, iar alte site-uri și-au creat conturi pe rețele sociale sau canale de Telegram, continuându-și astfel activitatea. 

Curtea Europeană a Drepturilor Omului a condamnat R. Moldova în dosarul lui Valeriu Boboc, tânărul ucis de poliție în timpul protestelor din noaptea de 7 spre 8 aprilie 2009 din Piața Marii Adunări Naționale. Statul este obligat să achite 57 de mii de euro. ZdG  a discutat despre această decizie cu avocatul familiei și cu tatăl lui Valeriu Boboc. Găsiți în ziarul de mâine declarațiile acestora. 

ZdG  vă mai prezintă o sinteză a falsurilor și discursului de ură, răspândit de primarul de Chișinău, în raport cu comunitatea LGB.  

ANCHETE: Cronologia unei (noi) minciuni: sau cum familia Dodon și-a oficializat relația cu o bază de odihnă „de milioane” din Sadova, despre care anterior anunța că aparține „unui investitor din Rusia”

DOSAR: CtEDO: Statul este obligat să achite familiei lui Valeriu Boboc, ucis în timpul protestelor din 7 aprilie 2009, 57 de mii de euro

REPORTER SPECIAL: „Nu există nu se poate. Orice este posibil, doar trebuie să ni se dea o șansă”

EXCLUSIV: Cum site-urile propagandistice pro-război ocolesc interdicțiile impuse de SIS

DISCRIMINARE: La întoarcerea din Europa, primarul de Chișinău răspândește falsuri și discurs de ură în raport cu comunitatea LGBT

TRĂIND DE GARDĂ: Maria Coman, din Colibași: „Pământul nu lasă pe nimeni să moară de foame”

UTIL: Recomandări privind optimizarea consumului de gaze naturale

EDITORIAL

PETRU GROZAVU: Deportați în 3 nopți, reabilitați nici în 30 de ani

ALINA RADU: Când va intra (odată) Moldova în Europa