Lanțul „Cărturești” se extinde. Când va fi deschisă librăria de la Chișinău

Lanţul de librării „Cărtureşti” îşi extinde operaţiunile pe piaţa din R. Moldova, unde va intra cu primul magazin la Chişinău, notează zf.ro Astfel, reprezentanți ai companiei spun că deschiderea librăriei de la MallDova este planificată pentru finalul lunii august.

„Deschidem un magazin pe 380 de metri pătraţi în centrul comercial MallDova (deţinut de Anchor Grup-n.red), singurul centru din Chişinău. Această piaţă are nevoie de o ofertă largă şi completă de carte, de aceea am ales să ne deschidem la Chişinău. Cred că impactul pe piaţa culturală va fi foarte mare“, a spus pentru ZF Şerban Radu, unul din cei doi acţionari ai lanţului.

Lanțul „Cărturești” are deschise în total 29 de librării pe teritoriul României. Cărturești Carusel de la București este considerată una dintre cele mai frumoase librării din lume.

Sursa foto: zf.ro


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *