(GALERIE FOTO) Cum a arătat astăzi „Orășelul European” din centrul Capitalei

Astăzi, 13 mai, în Grădina Publică „Ştefan cel Mare şi Sfânt” din centrul capitalei, a fost amenajat un „Orăşel European” cu puncte de informare cu privire la proiectele UE în R. Moldova, iar ambasadele acreditate în ţara noastră au organizat un iarmaroc gastronomic. Sărbătoarea se va încheia seara târziu după ce va fi transmisă în direct de la Kiev finala concursului Eurovision. Evenimentul va începe la ora 21 cu un spectacol susţinut de interpreţi autohtoni şi va continua cu transmisiunea live din capitala Ucrainei.

Foto: Katerina Alexandr


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *