Principală  —  Ştiri  —  Comunicate de presă   —   SIS: Au fost identificați angajații…

SIS: Au fost identificați angajații așa-numitului minister al securității de la Tiraspol, care au participat la răpirea polițistului

Serviciul de Informații și Securitate anunță că i-a identificat pe cei care au participat la răpirea polițistului din Florești din această dimineață, iar materialele prealabile obținute vor fi transmise în adresa Procuraturii Generale în suportul măsurilor procesual-penale inițiate pe cazul dat, se arată într-un comunicat al instituției.

SIS susține că în ultima perioadă atestă „amplificarea activităților provocatoare cu caracter destablizator din partea pretinselor structuri de forță din stânga Nistrului”.

În același timp, serviciul spune că pe parcursul anului a documentat mai multe cazuri de acest gen, fără a oferi detalii.

„Serviciul de Informații și Securitate realizează toate acțiunile de rigoare pentru eliberarea de urgență a cetățeanului Republicii Moldova, inclusiv prin activizarea canalelor operative. Instituția continuă desfășurea activităților potrivit competenței pentru asigurarea drepturilor constitutionale ale cetățenilor Republicii Moldova”, se mai arată în comunicat.