Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Scandal la Aeroportul Internațional Chișinău,…

Scandal la Aeroportul Internațional Chișinău, după ce Fly One a anulat cursele spre Nice și Parma

Sursa foto: Facebook/FLYONE

Sâmbătă, 10 iunie, în mediul online au apărut imagini video din care se vede cum mai mulți pasageri de pe Aeroportul Internațional Chișinău se arată nemulțumiți, după ce compania aeriană Fly One a anulat zborurile spre Nice și Parma.

Poliția de Frontieră a venit deja cu o reacție, rugând pasagerii să-și păsatreze calmul:

„Poliția de Frontieră solicită pasagerilor să prezinte calm și înțelegere, fără a crea incomoditate celorlalți călători la zborurile planificate. Menționăm că în Aeroportul Internațional Chișinău, polițiștii de frontieră monitorizează situația în scopul menținerii ordinii publice și excluderii unei blocări a trecerii frontierei aeriene. Totodată, informăm pasagerii a căror rute au fost anulate că reprezentanta companiei aeriene va reveni cu explicații față de aceste schimbări în orarul de zbor.”, se arată în mesajul Poliției de Frontieră.

Anterior compania Fly One a anunțat că două dintre aeronavele pe care le operează au fost suferit defecțiuni tehnice. Astfel, operatorul aerian a transmis că orarul zborurilor planificate pentru vineri, 9 iunie, va fi modificat.