Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Restricții ale traficului impuse de…

Restricții ale traficului impuse de municipalitatea Iașiului: Pasagerii vor putea ajunge la Aeroport doar cu autobuze speciale 

Circulația auto spre Aeroportul din Iași va fi restricționată, începând cu data de 2 mai și până la jumătatea lunii august. Această modificare, susţine primarul orașului Iași, Mihai Chirica, vine pentru a rezolva problema traficului aglomerat pe perioada în care vor fi efectuate lucrări la parcarea Aerportului Internaţional Iaşi, transmite adevărul.ro.

Municipalitatea ieşeană a precizat că accesul autoturismelor va fi permis doar până la podul din zona Ciric. Astfel, drumul către Aeroport va putea fi utilizat doar de cei care lucrează la aerogara ieşeană. Pasagerii vor putea veni cu mașina până la parcările primăriei de la Podul Ciric, iar de acolo vor urca în autobuzele cu destinația spre aeroport, care ar urma să circule din 15 în 15 minute.

Totodată, această măsură este luată şi pentru a decongestiona traficul în perioada orelor de vârf, cele mai aglomerate zile fiind joia şi duminica.

Pentru a asigura suficiente locuri de parcare pentru pasageri, autorităţile au luat deja măsuri. Astfel, parcările din zona Ciric vor fi eliberate, iar oamenii legii vor fi mobilizaţi pentru a menţine ordinea.