Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Primele imagini de la Aeroport.…

Primele imagini de la Aeroport. Persoana care a efectuat împușcăturile aterizase din Turcia. Cel puțin o persoană a fost rănită

Mai multe împușcături au fost auzite vineri, în jurul orei 17,00 la Aeroportul Internațional Chișinău. Conform unor informații ale ZdG, focurile au fost trase de un bărbat care aterizase cu o cursă din Turcia.

La fața locului sunt mai multe mașini de poliție și ambulanțe. Conform primelor informații, cel puțin o persoană, polițist de frontieră, a fost rănită. Oamenii care lucrează la Aeroport au fost evacuați din clădire.

Persoana care a efectuat împușcăturile s-a baricadat ulterior într-o încăpere a Aeroportului. Anterior, aceasta ar fi efectuat câteva împușcături în aer, iar ulterior, ar fi tras și în direcția unor polițiști de frontieră.

Nu se cunosc deocamdată motivele pentru care bărbatul a efectuat împușcăturile și nici cum a ajuns acesta cu armă la aeroport.

Diana Fetco, șefa Secției Comunicare și Protocol din cadrul Inspectoratului General al Poliției (IGP), a confirmat pentru ZdG că au loc împușcături și a spus că va reveni cu detalii.

„Fără comentarii. Aeroportul este un obiectiv ca și oricare altul, vă rog să vă adresați la organele competente, nu la Aeroport”, a declarat Constantin Vozian, administratorul Aeroportului Internațional Chișinău. El a mai adăugat că nu cunoaște detalii. „Nu cunosc. Eu, în acest moment, merg spre Aeroport să văd ce se întâmplă. Nu știu ce este. Cred că e cazul să vorbiți cu poliția, cu organele de drept”, a mai spus Vozian.