Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   VIDEO/ Năstase și Sandu cheamă…

VIDEO Năstase și Sandu cheamă cetățenii la un marș al poporului: „Eliberarea țării de Plahotniuc este o victorie”

Liderii Blocului ACUM cheamă cetățenii în această duminică la un marș al poporului, în fața Parlamentului, pentru susținerea noului Legislativ și Parlament.

„Dragi cetățeni, duminică, la ora 11.00, vă chemăm în fața Parlamentului. Veniți din toate colțurile țării, într-un marș al poporului, ce a câștigat în fața urii, fricii și dictatorii. Datorită dvs, dictatorul a căzut. Datorită rezistenței, curajului și votului dvs, astăzi, putem spune, că Plahotniuc a fost învins. Din păcate uzurpatorul refuză să respecte voința poporului și vrea să arunce țara în haos. Plahotniuc ignoră și recomandările partenerilor internaționali. Este foarte grav că până și judecătorii de la CC îl ascultă orbește, încălcând Constituția. Un singur om este gata să sacrifice o țară întreagă, ca să-și salveze averile și să-și mențină puterea prin teroare”, a declarat Maia Sandu în cadrul unui briefing de presă.

Liderii Blocului ACUM îndeamnă însă oamenii să fie vigilenți, pentru că „regimul lui Plahotniuc va face tot ce îi stă în puteri” ca să împiedice acest marș.

Fac apel către chișinăuieni și locuitorii suburbiilor Chișinăului. Să demonstrăm a câta oară, demnitate, curaj și demnitate. Vă îndemn să fiți alături de noi”, a adăugat Andrei Năstase.

Tot astăzi, același apel l-a făcut și Igor Dodon, care a chemat cetățenii să susțină noua guvernare.