Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   VIDEO/ Ceremonia de întâmpinare a…

VIDEOCeremonia de întâmpinare a prim-ministrei R. Moldova, Natalia Gavrilița de către prim-ministrul României, Nicolae Ciucă

Captură video privesc.eu

La București, în aceste momente, are loc ceremonia de întâmpinare a prim-ministrei R. Moldova, Natalia Gavrilița de către prim-ministrul României, Nicolae-Ionel Ciucă.

Prim-minsitra R. Moldova, Natalia Gavrilița a fost întâmpinată de către prim-ministrul României Nicolae Ciucă, la Palatul Victoria.

Prim-ministra Republicii Moldova, Natalia Gavriliță, a anunțat efectuează, joi, 9 decembrie, o vizită la București, acolo unde va avea mai multe întrevederi la nivel înalt cu oficialii români, printre care și președintele României Klaus Iohannis.

Prim-ministra Natalia Gavrilița a anunțat că urmează să aibă întrevederi cu premierul român Nicolaie Ciucă. În cadrul întrevederii cu premierul României vor fi discutate oportunitățile de dinamizare a dialogului politic în contextul implementării „Foii de parcurs privind domeniile prioritare de cooperare dintre Republica Moldova și România”, precum și organizarea unei ședințe comune de Guvern la începutul anului 2022. Începând cu ora 11:35, șefii Guvernelor de la Chișinău și București vor susține împreună declarații de presă. 

Vizita oficială a prim-ministrei Natalia Gavrilița va continua la Palatul Parlamentului, unde va avea întrevederi cu Florin-Vasile Cîțu, Președintele Senatului, și cu Marcel Ciolacu, Președintele Camerei Deputaților.

Ulterior, delegația Republicii Moldova se va îndrepta spre Palatul Cotroceni, unde va fi primită de Klaus Werner Iohannis, Președintele României.

Publicitate
Publicitate