Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   VIDEO/ Andrian Candu cheamă susținătorii…

VIDEO Andrian Candu cheamă susținătorii „Pro Moldova” la protestul de duminică: „Să demonstrăm că și în contextul pandemiei știm să fim responsabili

Liderul partidului „Pro Moldova”, Andrian Candu, își îndeamnă simpatizanții să participe la protestul de duminică din PMAN, anunțat anterior de președinta aleasă Maia Sandu.

„Să-i amintim acestui individ că pe data 15 noiembrie întreaga țară i-a cerut să plece. Vă îndemn, celor care vă pasă de țară și vă doriți schimbare, mâine, să ieșim toți la protest în PMAN, la ora 11, și să îi arătăm acestui individ că nouă nu ne este teamă, nu suntem slabi și putem fi uniți chiar dacă suntem diferiți. Vă îndemn să ne revedem toți, dar în același timp să fim prudenți, să păstrăm distanța socială și să purtăm mască și să demonstrăm că și în contextul pandemiei știm să fim responsabili și să luptăm pentru drepturile noastre”, a declarat Andrian Candu.

Președinta aleasă a țării, Maia Sandu, a chemat anterior susținătorii la un protest de amploare, care se va desfășura duminică, 6 decembrie. 

Duminică ieșim cu toții în Piața Marii Adunări Națională să le spunem ce crede poporul. Alianța dintre PSRM și Șor a votat, în doar câteva minute, în două lecturi, la repezeală, proiecte de legi importante, inclusiv legea bugetului. Proiecte neconsultate și care conțin scheme peste scheme. Igor Dodon și socialiștii nu au înțeles nimic din recentele alegeri prezidențiale. Se fac că nu aud dorința simplă a oamenilor – de a nu fi furați. Socialiștii și deputații lui Șor au votat ca din mitralieră, la comandă, lege după lege, pentru a-și asigura continuitatea hoției în pofida votului cetățenilor”, a declarat Maia Sandu.