Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Răspunsul Maiei Sandu la mesajul…

Răspunsul Maiei Sandu la mesajul lui Ion Sturza

După ce Ion Sturza  a lansat astăzi un  mesaj către Maia Sandu în care o îndeamnă, între altele, să se alieze cu Năstase,  lidera PAS a venit cu un mesaj de răspuns către acesta:

„Dragă domnule Sturza,

Dumneavoastră sunteți atotștiutor. Se pare că știți mai bine decât mine ce decizie o să iau. Eu pot să vă spun un singur lucru: am făcut un angajament și o să-l respect. Am convenit împreună (PAS, PPDA și PLDM) să măsurăm șansele celor doi candidați prin sondaje, altele decât cele ale lui Plahotniuc. Vrem să rupem practica vicioasă de a lua decizii în funcție de părerile unor “profeți”. Vrem să știm pe cine o să sprijine oamenii. Aceasta înseamnă democrație, nu “prostioară”.

Apropo, problema nu constă în faptul că există cele două profesii veșnice: politica și prostituția, problema e că voi, clasa politică, le-ați îmbinat cu succes și ne spuneți că acest lucru este normal și moral. Nu, nu este nici normal, și nici moral.

Referitor la Forumul civic, nu înțeleg de ce reprezentantul Partidului Nostru, partid care și-a anunțat propriul candidat, trebuie să participe la discuțiile pentru identificarea candidatului comun al PAS, PPDA și PLDM.

Și îmi pare rău că ați preluat toate bârfele lui Dodon privind planurile Washingtonului și nu credeți că acest popor este capabil să-și decidă singur soarta.

P.S. Referitor la frustrări, vă amintesc că eu am refuzat o dată funcția de Prim-ministru”.