Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   PAS anunţă despre vandalizarea unui…

PAS anunţă despre vandalizarea unui panou electoral amplasat la Ocnița

Un panou electoral al candidatei Partidului Acțiune și Solidaritate(PAS), Maia Sandu, a fost vandalizat la Ocnița. Despre aceasta anunțat deputata PAS Veronica Roșca.

„La ordinea zilei sunt actele de intimidare și terorizare a oamenilor doar pentru culoarea politică sau pentru simplul fapt că nu ești „cu ei”.
În noaptea zilei de 25 octombrie, anticipat vizitei doamnei Maia Sandu în raionul Ocniţa, a fost rupt bannerul electoral de la intrare în oraș, iar după vizita petrecută duminică, din frica de a pierde controlul, dar și în scop de intimidare și ură, au fost vandalizate panourile de la sediu.


A fost sesizată poliţia şi avem ferma convingere că prin votul din 1 noiembrie regimul va cădea, persoanele delicvente vor fi identificate, iar oamenii buni din Ocniţa îşi vor dobândi bine-meritata libertate de gândire şi de exprimare”
, a punctat deputata.

Alegerile prezidențiale vor avea loc pe 1 noiembrie 2020. În cursă sunt înregistrați opt concurenți electorali, dintre care șapte desemnați de formațiuni politice și actualul președinte al țării, în calitate de candidat independent, dar susținut de PSRM. Pentru a fi declarat valabil, la scrutin trebuie să participe cel puțin 1/3 din numărul alegătorilor înscriși în listele electorale.

Lista candidaților:

  1. Renato Usatîi, Partidul Politic „Partidul Nostru”.
  2. Andrei Năstase, Partidul Politic – Platforma Demnitate și Adevăr
  3. Tudor Deliu, Partidul Liberal Democrat din R. Moldova
  4. Igor Dodon, Adunarea cetățenilor
  5. Violeta Ivanov, Partidul Politic „Șor”
  6. Maia Sandu, Partidul Acțiune și Solidaritate
  7. Octavian Țîcu, Partidul Unității Naționale
  8. Dorin Chirtoacă, Mișcăea Politică UNIREA.