Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Partidul Nostru anunță că va…

Partidul Nostru anunță că va participa la alegerile locale din 20 octombrie

Partidul Nostru a anunțat că va participa în alegerile locale din 20 octombrie. Totodată, au fost demişi toţi vicepreședinții partidului. Deciziile au fost luate ieri, 16 iulie, în cadrul ședinței Consiliului Naţional.

Potrivit unui comunicat de presă, în viitorul apropiat, în toate organizațiile teritoriale a partidului, vor avea loc ședințe la care va participa președintele partidului, Renato Usatîi.

„Timp de cinci ani, „Partidul Nostru” a trecut printr-o perioadă dificilă de luptă politică. În anul 2014 partidul a fost exclus din alegeri, în anul 2015 a obținut o victorie uluitoare în majoritatea orașelor din Republica Moldova, în anul 2016 guvernarea nu i-au permis lui Renato Usatîi să participe în alegerile prezidențiale prin modificarea limitei de vârstă pentru candidații la funcția de șef al statului. În cadrul algerilor parlamentare din acest an „Partidul Nostru” a obținut un rezultat nesatisfăcător din cauza multiplelor falsificări și absenței liderului formațiunii, Renato Usatîi, în țară. Reieșind din situația actuală și din cauza schimbărilor politice radicale din Moldova, „Partidul Nostru” anunță calea de reformare și restructurare”, se arată într-un comunicat de presă al partidului.

Totodată, membrii Consiliului Național au decis unanim să susțină inițiativa lui Renato Usatîi privind demisia tuturor vicepreședinților partidului până la desfășurarea congresului extraordinar al partidului care va avea loc după alegerile locale.