Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   LIVE/ Ședința Guvernului: îmbunătățirea mecanismului…

LIVE Ședința Guvernului: îmbunătățirea mecanismului de selecție, evaluare și răspundere disciplinară a procurorilor, printre proiectele examinate

Sursa: moldova.md

Cabinetul de miniștri se întrunește miercuri, 26 aprilie, în ședință. În cadrul ședinței Guvernului vor fi examinate mai multe proiecte, printre care proiectul de lege care vizează îmbunătățirea mecanismului de selecție, evaluare și răspundere disciplinară a procurorilor,  dar și proiectul care are drept scop eficientizarea gestionării mijloacelor financiare ale Fondului național pentru dezvoltare regională și locală.

De asemenea, urmează a fi aprobat proiectul de lege pentru ratificarea Acordului dintre R. Moldova și Uniunea Europeană privind participarea R. Moldova la programul „Vama” al Uniunii pentru cooperare în domeniul vamal, semnat la Bruxelles la 7 februarie 2023.

După ședința Executivului, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, ministra Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Lilia Dabija și ministra Finanțelor, Veronica Sirețeanu vor face declarații de presă.