Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   (doc) Documente oficiale pentru Lucian…

(doc) Documente oficiale pentru Lucian Chirtoacă, fratele primarului de Chișinău

Lucian Chirtoacă, fratele primarului de Chișinău declară pentru Pro TV, cu referire la articolul din ZdG, că firma „Edera Trio” SRL, care are în oraș mai multe tonete care comercializează cafea, are o adresă necunoscută lui.

„Sunt insinuari de rand care apar in fiecare zi. Declar inca odata ca nu am nicio legatura si denumirile acestor societati imi sunt necunoscute. Ce tine de afacerea pe care o desfasor stie toata lumea, este o afacere de familie din anul 1993. Tine de comercializarea apelor minerale. Referitor la adresa despre care se spune ca ar fi la adresa juridica la una dintre societati la care se pretinde la care as avea vreo legatura, culmea, chiar am verificat si este o adresa absolut necunoscuta. Soacra mea locuieste cu totul la o alta adresa. De asta am fost mirat de faptul ca sa vad in dimineata zilei de astazi niste insinuari si zvonuri care mi se par foarte stranii. Nu este adevarat, absolut nu”

Pentru informarea corectă a lui Lucian Chirtoacă, publicăm documente de la Camera Înregistării de Stat, dar și de la Cadastru, care îl contrazic. Firma „Edera Trio” SRL avea, miercuri, 27 ianuarie 2016, sediul în apartamentul soacrei sale, Emilia Crudu.

552-SOCIETATEA-CU-RASPUNDERE-LIMITATA-_EDERA-TRIO_-_-webinfo.cis552-istorie-edera-trio552-edeta-trio-sediu-mircea-cel-batrin-crudu
Citiți AICI articolul despre afacerile familiei Chirtoacă cu Primăria.