Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Deputatul Denis Ulanov a renunțat…

Deputatul Denis Ulanov a renunțat la mandatul de consilier. Cine îi va lua locul în CMC

Deputatul Partidului „Șor”, Denis Ulanov, și-a depus cererea de demisie din funcția de consilier municipal, în favoarea celei de parlamentar. Respectiv, fotoliul acestuia în Consiliul Municipal Chișinău (CMC) urmează a fi ocupat de următorul candidat de pe lista Partidului „Șor”.

Astfel, în cadrul ședinței de astăzi, 22 noiembrie, Comisia Electorală Centrală (CEC) a atribuit mandatul de consilier municipal candidatului de pe lista Partidului „Șor” – Serghei Burgudji.

Noul consilier municipal are 34 de ani, este de profesie manager și activează în calitate de lector universitar. Burgudki

Burgudji a candidat la alegerile parlamentare din 24 februarie în circumscripția nr. 24 (mun. Chișinău). Acesta este lector universitar la Colegiul Internațional de Business și Administrate, manager la SRL „DFM” și președintele Organizației Teritoriale Botanica a PP Șor.

În declarația de avere depusă la CEC, acesta indică un salariu de 20. 830 lei de la SRL „DFM” și 219.583 lei obținuți din activitatea la „Dufremol” SRL, precum 21. 555 lei obținuți din activitatea în calitate de lector.

Familia Burgudji deține două apartamente de 65,5 m.p și, respectiv, 104,2 m.p., achiziționate în  unul 2015 și celălalt în 2018. Din 2006, este proprietarul unui automobil marca Hyundai.