Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   De ce Leancă și Carpov…

De ce Leancă și Carpov n-au votat în favoarea moțiunii de cenzură?

facebook.com/iurie-leanca

Astăzi, liderul PPEM, Iurie Leancă a  explicat în cadrul unei conferințe de presă  de ce el și Eugen Carpov n-au votat în favoarea moțiunii de cenzură.

„Noi și azi am demonstrat consecvență, așa cum nu am votat demisia guvernelor anterioare, nici azi nu am votat demiterea guvernului Filip, chiar dacă noi nu l-am votat în iarna acestui an. Nu dorim să facem joc populist în favoarea socialiștilor, care și această moțiune, ca și celelalte le face doar pentru a se lansa în campanie și a acumula dividende ieftine. Motivul nostru este că nu dorim să aruncăm țara în haos. Motive pentru a fi nemulțumiți în continuare de această guvernare mai avem suficiente, în special, în domeniul justiției”, a concretizat Leancă.

Par­ti­dele de opo­zi­ție din Par­la­ment au sem­nat moțiu­nea de cen­zură împo­triva Guver­nu­lui Filip. Astfel, moțiu­nea a fost sem­nată de către 34 de depu­tați: 24 de depu­tați PSRM; 7 PLDM și 3 PCRM. Pre­mi­e­rul Pavel Filip a venit astăzi, 27 iulie, în Par­la­ment pen­tru a pre­zenta rapor­tul de acti­vi­tate. Moțiunea de cenzură a căzut, iar Guvernul condus de Pavel Filip îşi continuă activitatea.