Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Blocul ACUM cheamă cetățenii să…

Blocul ACUM cheamă cetățenii să iasă la protest în fața Parlamentului

Blocul ACUM îndeamnă cetățenii să iasă mâine, 21 martie, la protest. Manifestația va avea loc în aceeași zi cu prima ședință a noului Parlament.

Potrivit unui comunicat de presă publicat de Blocul ACUM, protestul va avea loc la ora 11.30, în fața Parlamentului. Acțiuenea este organizată în contextul celor două condmnări de astăzi în dosarul lui Gheorghe Petic, dar și a lui Sergiu Cebotari.

„Aceste condamnări absurde ne motivează și mai mult să luptăm în continuare, să promovăm pachetul de legi pentru dezoligarhizarea țării și să scoatem instituțiile statului din captivitate”, se menționează în comunicat.

Totodată, Blocul ACUM îndeamnă și deputații să voteze din primele ședințe ale Parlamentului pachetul de legi și actele legislative pentru „demontarea sistemului oligarhic și edificarea statului de drept”.

Blocul ACUM îndeamnă repetat toți deputații cărora le pasă de această țară și de drepturile fundamentale ale omului și care nu doresc ca Republica Moldova să se transforme definitiv într-o dictatură să voteze chiar din primele ședințe ale Parlamentului pachetul de legi și acte legislative menite să înceapă demontarea sistemului oligarhic și edificarea statul de drept.