Principală  —  Ştiri  —  Diverse   —   FOTO/ Havuzurile din capitală vor…

FOTO Havuzurile din capitală vor fi puse în funcțiune de la 1 mai

Foto: Primăria Municipiului Chișinău

Havuzurile din capitală vor fi puse în funcțiune începând cu 1 mai, anunță Primăria Municipiului Chișinău. În prezent, cele 14 havuzuri funcționale sunt verificate, așa încât de sărbătorile pascale acestea să fie pornite.

„Specialiștii de la Î.M. Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi, cei ai preturilor și de la Direcția Generală Locativ-Comunală şi Amenajare, verifică echipamentele tehnice, cum ar fi pompele, robinetele și rețelele de distribuție, și efectuează lucrări de amenajare și reparație a zonelor din preajmă și a fântânilor arteziene, acolo unde este cazul”, se explică în anunțul municipalității.

Mai exact, în centrul capitalei, verificări au avut loc la havuzul din Grădina Publică ,,Ștefan cel Mare şi Sfânt” și la fântânile din scuarul Teatrului Național de Operă și Balet ,,Maria Bieșu”.

Lucrări de profilaxie au fost făcute și la havuzul din Complexul memorial ,,Feciorilor Patriei – Sfântă Amintire” din sectorul Rîșcani, şi la Scara Cascadelor din Parcul ,,Valea Morilor”.

De asemenea, verificări au fost realizate și la havuzurile din parcurile ,,Șipca”, din str. N. Dimo, ,,La Izvor” și ,,Alunelul”, din sectorul Buiucani.