Principală  —  ZdG explică  —  Consultant social   —   DOC/ Salarii de până la…

DOC Salarii de până la 25 de mii de lei. Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante din R. Moldova (ianuarie 2021)

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite joburi pe piața muncii la 15 ianuarie 2021, conform declarațiilor agenților economici.

Cel mai plătit loc de muncă vacant (25-27 mii lei) declarat la ANOFM este pentru poziția de director de producție la compania „Go&Create” SRL care își desfășoara activitatea în orașul Chișinău. Candidatul ales va trebui să gestioneze activitățile e producție, organizare și controlul produselor fabricate. O cerință de bază este cunoașterea limbii ruse și ucrainești.

Clasamentul celor mai plătite joburi este continuat cu funcția vacantă de inginer tehnolog la „SRL Johannes Group”, care produce confecții textile. Salariul oferit varianză între 10-20 mii lei, în funcție de abilități și cerințe. Locul de muncă este în orașul Telenești.

Compania „Danube Oil Company” SRL oferă 17 mii lei pentru cei 3 șefi de schimb responsabili de organizarea și desfășurarea activității de producere a uleiului. Compania elvețiană își desfășoara activitatea în raionul Cahul, satul Giurgiulești.

Alt loc de muncă bine plătit este pentru un specialist cu experiență în asamblarea și montarea geamurilor termopan. Locul de muncă este în orașul Chișinău și se oferă maximum 15 mii lei.

11 mii lei vor fi sursă de venit pentru șeful secției marketing și vânzări din cadrul Combinatului de vinuri de calitate „Mileștii Mici”. La mare căutare și în această lună sunt medicii, managerii, contabilii, tehnologii, electromontorii, sudorii, cusătorii cărora li se oferă un salariu de maxim 10 mii lei.

Salarii de 7-9 mii lei sunt declarate de mai mulți angajatori pentru locurile de muncă vacante: conductori, bucătari, tehnologi, vînzători, muncitori, etc.

Locurile de muncă disponibile, pot fi accesate atât de femei, cât și de bărbați. Doritorii sunt îndemnați să acceseze Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM (conform declarațiilor agenților economici) și să se adreseze la subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă.

Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM și condițiile de ocupare a acestora:

  • vizitați subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (adresele și datele de contact: http://anofm.md/network/agency);
  • contactați Centrul de Apel – Piața Muncii la nr. 080001000 (apel gratuit din R. Moldova) sau (+37322) 838414 (apel cu tarif normal din străinătate) de luni până vineri, în intervalul orelor 8.00-16.00.