Principală  —  Advertoriale   —   USMF „Nicolae Testemițanu” va inaugura…

USMF „Nicolae Testemițanu” va inaugura un cămin după reconstrucție capitală

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din R. Moldova Vă invită la inaugurarea Căminului nr. 1 din Campusul studențesc (str. Mălina Mică, 68/1), după reconstrucție capitală. Căminul are o capacitate de 245 de locuri ce vor fi repartizate studenților din primii doi ani de studii.

Evenimentul va avea loc în data de 20 septembrie 2023, la ora 17:00, la care va participa rectorul Emil Ceban, reprezentanți ai conducerii Universității și ai administrației Campusului studențesc, și viitorii locatari – mediciniști din anii I și II. 

Reconstrucția Căminului nr. 1 a început în luna aprilie 2022 – proiect în care USMF „Nicolae Testemițanu” a investit peste 50 de milioane lei (inclusiv 1,8 milioane pentru mobilier), resurse financiare ce au fost alocate din bugetul instituției. 

În Căminul nr. 1 au fost efectuate lucrări de amploare, prin replanificarea din tip coridor în apartamente cu 2, 3, 4 și 5 camere, asigurate cu grupuri sanitare și bucătărie. Clădirea a fost dotată și cu două ascensoare. De asemenea, au fost amenajate trei săli de lectură, o spălătorie și o uscătorie de haine. 

* Acesta este un articol publicitar (P). Textul a fost formulat de instituția care a plasat anunțul.