Principală  —  Ştiri  —  Comunicate de presă   —   Președintele Parlamentului a avut o…

Președintele Parlamentului a avut o întrevedere cu ambasadorul Federației Ruse

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a avut marți o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov.

Potrivit unui comunicat de presă al Parlamentului, oficialul rus a transmis șefului legislativului scrisoarea de felicitare cu ocazia alegerii în funcția de președinte al Parlamentului, adresată de Președintele Consiliului Adunării Interparlamentare a CSI, Președintele Consiliului Federației al Adunării Federale a Federației Ruse, Valentina Matvienko.

Ambasadorul a exprimat încrederea că colaborarea dintre instituțiile legislative ale celor două state, precum  și pe platforma interparlamentară internațională va continua în spiritul edificării unor relații constructive și pragmatice”, se menționează în notă. 

Igor Grosu a mulțumit pentru felicitările adresate și „a asigurat ambasadorul Federației Ruse că va încuraja dialogul interparlamentar moldo-rus”.

Voi fi deschis pentru comunicare pe toate temele de interes reciproc, în mod special cele ce vizează cetățenii Republicii Moldova aflați în Federația Rusă”, a subliniat Președintele Paramentului.