Principală  —  Ştiri  —  Comunicate de presă   —   Miniștrii Afacerilor Externe din Ungaria…

Miniștrii Afacerilor Externe din Ungaria și Ucraina, în vizită în R. Moldova. Unul se întâlnește cu Dodon, iar altul cu Sandu

Miniștrii afacerilor externe ai Ungariei și Ucrainei, Péter Szijjártó și Dmytro Kuleba, vor întreprinde vizite de lucru în R. Moldova.

Vizita de lucru a ministrului afacerilor externe și comerțului al Ungariei, Péter Szijjártó, are lor miercuri, 9 decembrie 2020.

Programul vizitei include întrevederi cu președintele în exercițiu Igor Dodon, prim-ministrul Ion Chicu și ministrul afacerilor externe și integrării europene Aureliu Ciocoi.

Miniștrii Aureliu Ciocoi și Péter Szijjártó vor susține declarații de presă miercuri, 9 decembrie, în intervalul de timp 17:35 – 17:55, în incinta MAEIE.

Vizita de lucru a ministrului afacerilor externe al Ucrainei, Dmytro Kuleba, va avea loc joi, 10 decembrie 2020.

Programul vizitei va include întrevederi cu președintele ales Maia Sandu, președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi, prim-ministrul Ion Chicu și ministrul afacerilor externe și integrării europene Aureliu Ciocoi.

Miniștrii Aureliu Ciocoi și Dmytro Kuleba vor susține declarații de presă joi, 10 decembrie, în intervalul de timp 11:30 – 11:50, în incinta MAEIE.