Principală  —  IMPORTANTE   —   „A pierdut lupta cu virusul…

„A pierdut lupta cu virusul nemilos la vârsta de 65 ani”. COVID-19 a mai luat viața unui medic din R. Moldova. Mesajul transmis de colegii doctorei

COVID-19 a mai luat viața unui medic. Este vorba despre Maria Popușoi, în vârstă de 65 de ani, care activa în calitate de doctoră imagistă la spitalul raional Cimișlia. Anunțul a fost făcut de colegii Mariei Popșoi.

„Cu nemărginită tristete vă aducem vestea trecerii în neființă a colegei noastre Popușoi Maria, medic imagist, care a muncit cu dăruire de sine în IMSP CS Cimișlia, SR Cimișlia, SC al MSMPS, a fost o bună colegă, un specialist dedicat în pediatrie și imagistică. A pierdut lupta cu virusul nemilos la vârsta de 65 ani. Aducem sincere condoleanțe familiei și prietenilor cuprinși de durere. Fie ca bunul Dumnezeu să o odihneasca șn pace. Drum lin printre îngeri draga noastră colegă”, se arată în mesajul transmis de colegii Mariei Popușoi.

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, deocamdată, nu a confirmat decesul lucrătorului din sistemul medical.

De la debutul pandemiei de Covid-19 în R. Moldova peste 20 de lucrători medicali au decedat din cauza infecției cu noul coronavirus.