Principală  —  Parteneriat   —   VIDEO/ Unde e certificată corupția…

VIDEO Unde e certificată corupția în afaceri și de ce conform legii e mai ieftin să faci business în Moldova | Podcast „Hai să ne înțelegem”

Despre aspectele corupționale la etapa de autorizare/certificare a produselor destinate exportului, discutăm cu Iurie Fală, directorul executiv al Asociației Producătorilor și Exportatorilor de Fructe Moldova Fruct, asociație care întrunește 180 de producători, procesatori, exportatori de fructe, dar și prestatori de servicii.

Podcastul „Hai să ne înțelegem” este produs de AGORA și distribuit de ZdG în cadrul unui parteneriat cu Asociația Presei Independente.

Seria de podcasturi este realizată cu susținerea proiectului „Consolidarea Statului de Drept și a Mecanismelor Anticorupție în Republica Moldova”, cofinanțat de Uniunea Europeană, Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ), Guvernul Marii Britanii și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Opiniile exprimate reprezintă opinia autorilor și nu reprezintă neapărat poziția finanțatorilor și a GIZ.

Partener al proiectului este Asociația Presei Independente care implementează proiectul „Sensibilizarea publicului și dezvoltarea de soluții digitale pentru consolidarea statului de drept și combaterea corupției”.