Principală  —  Parteneriat   —   VIDEO/ Subvențiile în agricultură, între…

VIDEO Subvențiile în agricultură, între foarte așteptate și riscul de a fi fentate | Podcast „Hai să ne înțelegem”

Pe cât de mult discutat este subiectul accesării subvențiilor în agricultură, pe atât de puțin se face auzit fenomenul corupției în acest proces. Nu pentru că nu ar exista, ci pentru că strategia „scopul scuză mijloacele” își croiește drum și în acest domeniu. Despre ce fel de șpagă este vorba, care sunt tentativele de a ocoli căile legale și ce soluții de combatere a corupției în domeniul acordării subvențiilor în agricultură există la acest moment, discutăm într-un nou episod al podcastului „Hai să ne înțelegem” cu directoarea adjunctă a Agenției de Intervenție și Plăți pentru Agricultură, Diana Coșalîc.

Podcastul „Hai să ne înțelegem” este produs de AGORA și distribuit de ZdG în cadrul unui parteneriat cu Asociația Presei Independente.

Seria de podcasturi este realizată cu susținerea proiectului „Consolidarea Statului de Drept și a Mecanismelor Anticorupție în Republica Moldova”, cofinanțat de Uniunea Europeană, Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ), Guvernul Marii Britanii și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Opiniile exprimate reprezintă opinia autorilor și nu reprezintă neapărat poziția finanțatorilor și a GIZ.

Partener al proiectului este Asociația Presei Independente care implementează proiectul „Sensibilizarea publicului și dezvoltarea de soluții digitale pentru consolidarea statului de drept și combaterea corupției”.