Principală  —  Parteneriat   —   Satoshi, Cristina Scarlat, Titania, Sergiu…

Satoshi, Cristina Scarlat, Titania, Sergiu Beznițchi și Valeriu Derevenciuc vor deveni ospătari în cadrul evenimentului caritabil „Serviți și Dăruiți de Paști”

Satoshi, Cristina Scarlat, Titania, Sergiu Beznițchi și Valeriu Derevenciuc vor deveni ospătari pentru o cauză nobilă. Bacșișul adunat în cadrul evenimentului caritabil „Serviți și Dăruiți de Paști” va completa fondul pentru Proiectul de Paști implementat de Asociația Obștească „The Moldova Project”, în beneficiul familiilor defavorizate din satele Moldovei. 

O sută de familii care se află la limita subzistenței vor primi daruri pentru masa de sărbătoare. Toate familiile sunt beneficiare ale asociației The Moldova Project și provin din 37 de sate din regiunea centrală a țării. 

CINE? Asociația Obștească „The Moldova Project” 

CE? Eveniment caritabil care are drept scop strângerea de fonduri pentru Proiectul de Paști, care presupune pachete cu produse alimentare pentru sute de copii din familii social-vulnerabile din satele Moldovei

CÂND? 21 aprilie 2024, ora 18:00 

UNDE? Lake House Brewery, Chișinău, str. Ștefan cel Mare 182 

DE CE? Ajutorul material cu produse de strictă necesitate, precum sunt alimentele, este indispensabil în procesul vast și complex de reabilitare a familiilor vulnerabile. În ultimii ani, datele statistice denotă creșterea nivelului de sărăcie a copiilor din Moldova, în special în mediul rural. 

Echipa asociației The Moldova Project, care de 16 ani dezvoltă proiecte de asistență socială, este martorul multiplelor provocări la care sunt supuși copiii din familii defavorizate. O masă îmbelșugată de Paști și o rezervă de produse alimentare pentru următoarele două luni, vor contribui la scăderea nivelului de înfometare a copiilor și la stabilizarea climatului psiho-emoțional din familiile defavorizate. Acest ajutor va completa programul vast de intervenție a asociației The Moldova Project, care constă, dincolo de sprijinul cu produse alimentare și alte produse de strictă necesitate, în activități educaționale pentru copii și părinți, activități recreativ-educative, asistență medicală, juridică, consiliere psihologică, traininguri, servicii gratuite de educație non-formală, lucrări de reparații, reconstrucții, donații de: animale de curte, haine, încălțăminte, cărți, jucării, tehnică de uz casnic, mobilier și multe alte bunuri, conform necesităților individuale. 

VEDETELE care servesc acestei cauze nobile: 

  • SERGIU BEZNIȚCHI – jurnalist, prezentator radio/TV 
  • SATOSHI – interpret 
  • CRISTINA SCARLAT – interpretă 
  • TITANIA – jurnalistă, podcast TITANIA 
  • VALERIU DEREVENCIUC – sportiv, deținătorul titlului „Cel mai puternic om din Moldova” 

DESPRE EVENIMENT 

După o scurtă instruire, persoanele publice care au acceptat provocarea de a fi chelneri vor servi toți vizitatorii timp de 3 ore, iar bacșișul colectat de ei va fi contabilizat și inclus în bugetul Proiectului de Paști al Asociației The Moldova Project. Banii vor fi cheltuiți pe produse alimentare pentru masa de sărbătoare a 100 de familii defavorizate din mai multe sate, situate în cinci raioane ale țării: Anenii Noi, Cimișlia, Călărași, Hâncești, Criuleni. În cadrul evenimentului caritabil vor fi colectate fonduri și prin intermediul unei licitații, susținută de partenerii proiectului. 

Atmosfera absolut specială va fi asigurată de moderatorul evenimentului Sergiu Beznițchi și de STRATONE BAND! 

INTRARE LIBERĂ! Participanții achită consumația. În fondul Proiectului de Paști se duc doar banii colectați din bacșiș și licitație. 

Îndemnăm participanții să facă rezervări la telefonul 060 777 979Conceptul proiectului de caritate aparține Companiei de marketing „ASAP Digital”. Edițiile precedente: aici 

Despre A.O. „The Moldova Project”:
https://www.themoldovaproject.org/
https://www.facebook.com/themoldovaproject
Pentru mai multe informații: 068388600