Principală  —  IMPORTANTE   —   Un deputat PSRM susține că…

Un deputat PSRM susține că Pavel Filip și Maia Sandu ar fi avut astăzi o întrevedere pentru a discuta demiterea Guvernului. „Se pare că democrații încep propriul joc”. Reacția PAS

Deputatul PSRM, Bogdan Țîrdea, a declarat că Maia Sandu și Pavel Filip au avut astăzi, 3 seprembrie, o întrevedere la Parlament. Potrivit socialistului, „se pare că democrații încep propriul joc”, iar subiectul întâlnirii dintre lidera PAS și președintele PDM ar fi demiterea Guvernului Chicu.

Pavel Filip a avut zilele trecute întrevederi cu ambasadorii UE și SUA. Astăzi el a avut o întrevedere cu Maia Sandu la Parlament. Se pare că democrații încep propriul joc, care vizează demiterea Guvernului Chicu și formarea unei noi majorități parlamentare”, a scris Țîrdea pe canalul său de Telegram.

Contactată de Ziarul de Gardă, purtătoarea de cuvânt a PAS, Aurica Rusnac Jardan, ne-a confirmat întrevederea dintre Pavel Filip și Maia Sandu, menționând că lidera formațiunii discută cu diferite partide „despre situația catastrofală din țară”.

Suntem într-o situație economică și socială dificilă și comunic cu diferite partide despre situația catastrofală din țară. Am vorbit cu domnul Filip. Nu am ce ascunde de la oameni. Aceste acuzații de la socialiști cu privire la așa-numitele conspirații despre demisii de Guvern demonstrează un singur lucru – Dodon și socialiștii au adus țara în faliment, recunosc că nu mai controlează situația în țară și că nu mai pot face nimic și sunt gata să dea bir cu fugiții”, susține Maia Sandu.

Am solicitat și o reacție din partea liderului PDM, însă deocamdată nu am primit un răspuns.

Publicitate
Publicitate