Principală  —  IMPORTANTE   —   FOTO/ Mesajul deputatului francez, președinte…

FOTOMesajul deputatului francez, președinte al Adunării Naționale, Richard Ferrand, după întrevederea cu președinta Sandu, la Paris

Deputatul francez și președinte al Adunării Naționale, Richard Ferrand, a anunțat miercuri seara că a avut o întrevedere cu președinta R. Moldova, Maia Sandu, la Paris. Anunțul a fost făcut de către parlamentar printr-o postare pe Facebook.

În mesajul lui, deputatul francez menționează că în cadrul întrevederii oficiale cu Maia Sandu „a asigurat-o pe președinta R. Moldova de voința și susținerea în consolidarea democrației și statului de drept în Moldova”.

Visite officielle de la Présidente de la République de Moldavie, Maia Sandu 🇲🇩. Je lui ai assuré de la volonté et du…

Publicată de Richard Ferrand – Président de l’Assemblée nationale, député du Finistère pe Miercuri, 3 februarie 2021

Președinta R. Moldova, Maia Sandu, efectuează în zilele de 3 și 4 februarie curent o vizită oficială la Paris. În cadrul acesteia, Maia Sandu va avea o întrevedere cu președintele Republicii Franceze, Emmanuel Macron.

De asemenea, la Paris, președinta Maia Sandu se va întâlni cu o serie de oficiali de rang înalt ai Statului Francez, după cum urmează:

  • Gérard Larcher, Președintele Senatului Republicii Franceze și membrii Grupului de prietenie Franța – Republica Moldova din Senat;
  • Richard Ferrand, Președintele Adunării Naționale și membrii Grupului de prietenie Franța – Republica Moldova din cadrul Adunării Naționale;
  • Jean-Yves Le Drian, Ministrul pentru Europa și Afaceri Externe;
  • Amélie de Montchalin, Ministru pentru Transformare și Serviciu Public;
  • Louise Mushikiwabo, Secretar General al Francofoniei;
  • Întrevedere cu conducerea MEDEF, cea mai mare asociație patronală din Franța, și cu reprezentanți ai businessului francez.

Din delegația oficială care va merge în Franța fac parte președinta Republicii Moldova, Maia Sandu; Cristina Gherasimov, consiliera în domeniul politicii externe; Sorina Ștefîrță, consiliera pentru comunicare publică și Vasile Popa, șef-adjunct al Serviciului Protecție și Pază de Stat.

Publicitate
Publicitate