Principală  —  IMPORTANTE   —   Dodon confirmă zvonurile: „Acest sfârșit…

Dodon confirmă zvonurile: „Acest sfârșit de saptămână îl voi petrece pe Muntele Athos”. Mesajul transmis „celor care se află în opoziție politică față de mine”

Recent revenit de la un sanatoriu din Federația Rusă, președintele R. Moldova, Igor Dodon, anunță că pleacă în Grecia, pentru a se ruga pe Muntele Athos „pentru poporul nostru”.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, șeful statului le transmite „un gând bun celor care se află în opoziție politică față de mine”, menționând că, „dacă vor încerca să facă și din asta un motiv de luptă electorală cu președintele, le recomand să nu-și ia măcar păcatul acesta pe cap”, întrucât consideră că „au destule”.

https://www.facebook.com/dodon.igor/posts/4910884482270851

Anterior, deputatul Iurie Reniță și primarul municipiului Bălți, Renato Usatîi, care a anunțat despre intenția de a candida la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie, au dezvăluit în compania cui va merge Igor Dodon în Grecia, dar informațiile nu au fost, deocamdată, confirmate.

Potrivit lui Usatîi, Dodon și-ar lua 14 reprezentanți ai pazei, iar Reniță susține că printre persoanele care îl vor însoți pe șeful statului vor fi fratele său, Alexandru Dodon, nașul lui, Sergiu Catană, deputații Vlad Batrîncea și Oleg Teterea și alții.

https://www.facebook.com/iure.renita.3/posts/311202589959949