Citiți joi în ZdG

Joi, 15 februarie, în ediția tipărită a Ziarului de Gardă, aflați cine sunt „stăpânii laptelui”, oamenii din spatele celor mai mari producători de lactate din R. Moldova. Pe lângă milioanele obținute din comerț, companiile din R. Moldova care produc și comercializează produse lactate au câștigat, în ultimii ani, sute de contracte cu statul pentru livrarea produselor alimentare în instituții publice. În ediția de mâine, aflați cum Primăria Chișinău este obligată de instanța de judecată-i vândă magazinului UNIC, terenul aferent. Tot joi, 15 februarie, citiți un material despre pensiile deputaților vs pensiile cetățenilor de rând. Reporterii Ziarului de Gardă au aflat detalii și despre legea tichetelor de masă: cum va funcțion, pe cine avantajează această lege și ce riscuri semnalează comisiile parlamentare de avizare.

Dosar: Primăria Chișinău, obligată de justiție să vândă terenul aferent Magazinului UNIC

Realitatea: Stăpânii laptelui. Oamenii care gestionează cei mai mari producători de lactate din R. Moldova

Dosar: Dosarul călător a lui Șor

Exclusiv: „Cum se ajunge de la sisteme de violență a femeilor la business sistemic”, interviu cu Siddharth Kara, activist, expert în probleme de sclavie modernă și trafic de ființe umane din SUA

La Marginea Europei: Legea tichetelor de masă – decizie politică sau necesitate economică

Reporter Special: Pensiile deputaților – de patru ori mai mari decât ale altor cetățeni

Oameni: Cum se citesc picturile. Lecție de la maestrul Vasile Dohotaru

Diaspora: Povestea mea de emigrant: „Lucram împreună cu soțul pe ambulanță și încercam să supraviețuim cu 2200 de lei pe lună, în apartamentul părinților”

Diaspora: De ce am plecat de acasă? De ce (nu) voi mai reveni?

Politic: CtEDO a comunicat R. Moldova dosarul morții lui Valeriu Boboc. Ce înseamnă acest lucru și ce urmează?

Actual: Cheltuielile de miloane ale președintelui în 2017

Zona Publică: Probleme „cardiace” în sistemul de farmacii

Circ în tramvai: Dodon a citit Coranul de Sf.Valentin

Editoriale:
Alina Radu: 100 de ani de singurătate
Petru Grozavu: O „împușcătură” în gol
Aneta Grosu: Sperietoarea CNA

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul zdg.abonare.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *