Principală  —  Ediţia PRINT  —  Ştiri vechi   —   7 APRILIE 2009: Un decedat,…

7 APRILIE 2009: Un decedat, adus noaptea la salvare

7.04.2009 / În noaptea de 7 spre 8 aprilie la Spitalul Salvării a fost adusă o persoană decedată de către o maşină privată. Alţi decedaţi nu au fost înregistraţi.

Potrivit lui Liviu Vovc, şeful Staţiei municipale de urgenţă, în noaptea din 7 spre 8 aprilie o maşină privată de tip „Niva” a adus un cadavru în portbagaj şi a declarat că e cineva de la proteste. „Persoanele care au adus acest cadavru au zis că îl aduc din centru şi că acolo li s-a pus cadavrul în portbagaj şi li s-a spus să îl aducă la noi.” Potrivit lui Vovc, cadavrul a fost imediat de către reprezentanţii poliţiei pentru cercetări.

Alte persoane decedat în urma protestelor de ieri nu au fost înregistrate, declară şeful Serviciului municipal de urgenţă. „Despre o tânără m-au întrebat mulţi, probabil a fost un zvon. Or, la serviciul de urgenţă un aşa caz nu a fost înregistrat. Despre poliţişti decedaţi tot am fost întrebat, dar la urgenţă nu a fost înregistrat nici un caz de asmenea fel,” a declarat Vovc.

Potrivit lui, ieri au fost recepţionate circa 100 de apeluri la urgenţă şi 12 echipe ale salvării au muncit în centrul capitalei, dar nici o persoană decedată nu a fost adusă de echipele medicale.