Membri noi în top managementul Victoriabank

Echipei de top management a Victoriabank i s-au alăturat doi membri noi – Sorin Bălănel, în calitate de Director al Direcției Marketing și Relații cu Publicul și Valentina Sohoțchi, pe postul de Directoare a Direcției Resurse Umane.

Valentina Sohoțchi, de profesie juristă şi cu o carieră de 18 ani în sectorul bancar, a activat în domeniul resurselor umane, dar și a jurisprudenței, al creditării, investiţiilor.

Din 2000 până în 2005 Valentina Sohoțchi a ocupat funcția de consilier juridic în departamentul de profil al Victoriabank. Ulterior, a activat în calitate de Front Office la Bank of Montreal din Canada. De mai bine de 10 ani, noua directoare a direcției Resurse umane din cadrul Victoriabank şi-a conturat cariera în domeniul resurselor umane: training, recrutare şi gestiune de carieră.

Noul Director de Marketing, Sorin Bălănel, deține o experiență de peste 20 de ani în domeniul marketingului și relaționării cu publicul. A lucrat în agenții de publicitate internaționale, dar și în companii de servicii și producție. A reprezentat pentru o perioadă Agenția care a deservit Visa International în R. Moldova, organizând evenimente pentru Western Union. În ultimii patru ani a deținut funcția de Director de Marketing al Grupului Purcari.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *