Lansarea bestsellerului internațional „Trei metri deasupra cerului” de Federico Moccia.

Editura Bestseller lansează primul volum din trilogia „Trei metri deasupra cerului” a autorului italian Federico Moccia. Cartea a devenit Bestseller Internațional cu peste 12 milioane de exemplare vândute și a fost tradusă în 14 limbi, acum și în limba română.

Ea este o studentă model și o fiică perfectă. El este un tip violent și dur. Provin din două lumi diferite. În ciuda la toate, între ei se naște o poveste de dragoste pe cât de frumoasă, pe atât de controversată. O relație pentru care cei doi trebuie să lupte mai mult decât se așteptau. Step și Babi sunt ca Romeo și Julieta contemporani, într-un cadru ce pare să fie creat pentru iubire.

Precomandă cartea online cu Livrare Gratis pe Bestseller.md

Romanul „Trei metri deasupra cerului” a stat la baza unui film de mare succes, regizat de Fernando González Molina, cu Mario Casas și Maria Valvedere în rolurile principale. Filmul a avut încasări totale de 13 milioane de dolari.

Federico Moccia este un scriitor italian, scenarist și regizor de film. „Tre metri sopra il cielo” (2004) a depășit cifra de 12 milioane de exemplare vândute devenind descoperirea literară a anului 2004, câștigător al premiului Torre di Castruccio, secțiunea narativă și al premiului Insula Romana, secțiunea Young Adult. A mai publicat „Ho voglia di te” (2006, premiul Citta di Padova), „Amore 14” (2008), „Tre volte te” (2017) ș.a.

Citește un fragment din roman:

Răsare soarele, e o dimineață frumoasă. Ea merge spre școală, el încă nu s-a dus la culcare după noaptea precedentă. O zi ca multe altele. Dar până la urmă nu va fi ca celelalte.

Roșu.

El o privește. Geamul este coborât. O șuviță de păr blond decolorat îi descoperă gâtul firav. Un profil lejer, dar hotărât, ochii albaștri, gingași și liniștiți, ascultă visători și aproape închiși acel cântec. Această calmitate îl surprinde.

‒ Hei!

Ea se întoarce spre el, mirată. El zâmbește, oprit lângă ea, pe motocicletă, cu umerii lați, mâinile bronzate prea devreme pentru acea jumătate a lui aprilie.

‒ Vrei să te plimbi cu mine?

‒ Nu, merg spre școală.

‒ Păi, ai putea să nu te duci, nu? Vin să te iau din fața școlii.

‒ Scuze, îi zâmbi forțat și fals. Nu m-am exprimat clar, nu vreau să mă plimb cu tine.

‒ Uite, cu mine poți să te distrezi…

‒ Mă-ndoiesc…

‒ Îți voi rezolva toate problemele.

‒ Eu n-am probleme.

‒ De data asta eu mă-ndoiesc.

Verde.

Mercedesul 200 se repede înainte lăsându-i în urmă zâmbetul încrezător. Tatăl se întoarce spre ea:

‒ Cine era acela? Un prieten de-al tău?

‒ Nu, tată, un cretin.

Peste câteva secunde Honda este iarăși lângă ea. El sprijină cu mâna geamul, cu dreapta atinge acceleratorul, pentru a nu se încorda prea tare, dar cu acei patruzeci la oră n-ar fi avut probleme oricum.

Unicul care chiar părea să aibă probleme era tatăl.

‒ Dar ce face inconștientul ăsta? De ce se apropie așa tare?

‒ Stai liniștit, tată, mă ocup eu…

Se întoarce hotărâtă spre el.

‒ Ascultă, tu chiar nu ai altceva de făcut?

‒ Nu.

‒ Atunci, găsește-ți.

‒ Am găsit deja ce-mi place.

‒ Adică?

‒ Să mă plimb cu tine. Hai, te duc până la Olimpica, mergem repede cu motocicleta, luăm dejunul și apoi te aduc la ieșirea din școală. Îți jur.

‒ Cred că jurămintele tale nu valorează nimic.

‒ Într-adevăr, îi spune zâmbind. Vezi, deja știi multe lucruri despre mine. Spune-mi adevărul, îți plac, așa-i?

Citește capitole noi pe pagina de Wattpad a Editurii Bestseller.

[Foto: Bestseller]


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *