Institutul pentru Inițiative Rurale desfășoară cel de-al doilea eveniment regional care are drept scop promovarea acvismului civic în comunități rurale

Institutul pentru Inițiative Rurale desfășoară cel de-al  doilea eveniment regional, care are drept scop promovarea acvismului civic în comunități rurale din R. Moldova.

Evenimentul va oferi spațiu pentru 12 grupuri de inițiativă din sudul R. Moldova  pentru ca acestea să prezinte modele de integrare a diferitor comunități etnice prin implicare civică și participare. Evenimentul va pune în discuție nevoia urgentă a R. Moldova de dezvoltare a comunităților rurale în mod special prin intermediul trezirii și consolidării sentimentului de activism civic și participare în viața comunității.

Evenimentul se va desfășura în data de 7 Iulie, 2017, în or. Comrat, str. Galatan 17, ora 10:30, Universitatea de Stat din Comrat, Sala de conferințe 208, etajul II.

Primul eveniment regional a avut loc la Nord, în luna aprilie 2017, cu implicarea a 7 grupuri de inițiativă locale http://www.iri.md/news/n-122.html.

Activitatea face parte din cadrul Programului „Împuternicirea comunităților etnice din Moldova”, organizat de către „Institutul pentru Inițiative Rurale” cu suportul financiar acordat de Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii în parteneriat cu WSOS/GLC din NW Ohio, USA.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *