Principală  —  Advertoriale   —   Top 5 cele mai ieftine…

Top 5 cele mai ieftine și mai bune parfumuri

A cumpăra parfumuri ieftine și bune este un oximoron sau, cel puțin, așa ar părea. Adevărul este că există branduri care au asociat utilul cu plăcutul și au creat elixire pentru toate buzunarele. Tot ce trebuie să facem este să analizăm colecțiile aromatizante ieftine de pe piață și să selectăm categoriile care răspund raportului calitate low-cost. Nouă ne-a luat cevat timp să creăm o listă cu cele mai bune și ieftine parfumuri femeiești și parfumuri bărbătești, care oferă performanțe grozave și o combinație genială de arome, fără a sparge contul bancar și pe care le prezentăm și celor care ne urmăresc.

1. Dolce&Gabanna Light Blue Pour Homme

Light Blue Pour Homme este un produs foarte accesibil ca preț și de înaltă calitate marca D&G. Această variantă a fost lansată în 2007 și a primit numeroase premii. Când simți notele de vârf ale acestui parfum, rămâi încântat de acordul de ienupăr dulce și grapefruit, mandarină siciliană și bergamotă. Nuanțele de bază sunt o combinație surprinzătoare de piper puternic și persistent, lemn de trandafir și rozmarin. Spre sfârșit, parfumul emană arome delicate de mușchi de stejar și mosc. Acest parfum se proiectează pe piele în cel mai bun mod posibil. Datorită combinației complexe de note de piper și citrice, este și o opțiune bună pentru tineri.

2. Gianni Versace Red Jeans 

Parfumul său dulce și pudrat a fost lansat sub brandul Gianni Versace în 1994, împreună cu versiunea pentru bărbați numit Blue Jeans. Ambele combinații sunt ieftine și clasice. Notele de trandafir, piersici, stânjenel și caise conferă un miros dulce și fructat, grozav pentru femei. Parfumul este un clasic care se proiectează asupra femeilor adorabile, primitoare și feminine. Acesta este un parfum de zi pe care îl puteți aplica doar câteva spray-uri înainte de a pleca pentru o zi lungă de lucru. Este potrivit femeilor de toate vârstele. Se clasifică ca fiind cel mai bun elixir din categoria parfumurilor de damă ieftine și de calitate.

3. Calvin Klein Obsession

Acesta este un alt parfum ieftin și bun pentru bărbați, care a primit multe premii. Calvin Klein Obsession a fost lansat în 1986 și a fost cunoscut drept unul dintre cele mai populare parfumuri ale anilor 1980. Omul din spatele acestei esențe a fost parfumierul Bob Slattery, în timp ce sticla a fost proiectată de Pierre Dinand. Notele tradiționale masculine de lemn, condimente și levănțică sunt amestecate cu chihlimbar și vanilie destul de dulce, cu o notă de paciuli cald. Nu este prea dur, fiind perfect pentru a fi utilizat pe timp de zi, caracteristic pentru o persoană care lucrează. Îl poți purta oriunde.

4. Katy Perry Killer Queen 

Katy Perry are în prezent 10 variante de parfum lansate sub numele ei, Killer Queen fiind lansat în 2013. Acest parfum special a fost inspirat de melodia Freddie Mercury pe care doamna Perry o asculta de la vârsta de 15 ani. Pentru un parfum de celebritate, aceasta este o combinație destul de bogată și destul de îndrăzneață. La prima deschidere se simte un amestec dulce de fructe de pădure și de prune – un miros relaxant și calmant, cu o notă de energie. Nuanțele fine sunt formate din flori roșii catifelate și uscate de paciuli și cașmir. Dacă îți plac parfumurile gourmand care sunt o combinație de întuneric și dulce, atunci acesta va avea un miros cu adevărat tentant pentru tine. Este un parfum cu adevărat versatil și poate fi folosit atât ziua, cât și noaptea, precum și pe vreme rece sau caldă. În general, este considerat unul dintre cele mai bune parfumuri ieftine pentru femei.

5. Calvin Klein CK One 

Considerat, prin excelență, unul dintre cele mai populare parfumuri unisex, Calvin Klein CK One este clasificat ca fiind un parfum ieftin, având astăzi un preț surprinzător de atractiv deși pare greu de crezut. O aromă extrem de proaspătă și versatilă, greu de plictisit în utilizare și este perfect pentru toate vârstele. 

CK One de la Calvin Klein este un parfum legendar ce reprezintă un spirit tânăr, este atemporal și foarte revigorant, ideal pentru utilizarea zilnică și în orice anotimp al anului. Echilibrul este principala sa caracteristică, care îmbină dinamismul, eleganța și o capacitate fantastică de împrospătare. Poate din acest motiv, la mai bine de 25 de ani de la lansare, este încă lider în vânzări și a devenit o icoană a modei parfumurilor. Sticla emblematică a acestui parfum unisex este casual și minimalistă, conform spiritului produsului care este bun atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Pe lângă faptul că oferă un nivel ridicat de satisfacție utilizatorilor săi, achiziția sa este accesibilă pentru aproape orice buget.

P.

Acesta este un articol publicitar.
Publicitate
Publicitate