Principală  —  Advertoriale   —   „Ne bucurăm în ciuda lor”…

„Ne bucurăm în ciuda lor” – campania care unește lumile. Carla’s Dreams și Animaliens Wines

O ediție specială AnimAliens Wines – Carla’s Dreams, cu trei cupaje din celebre soiuri de struguri, disponibile în România din luna octombrie curent.

Carla’s Dreams, unul dintre cele mai nonconformiste proiecte din industria muzicală și AnimAliens Wines, cel mai tânăr și curajos proiect din vinificația Republicii Moldova, produs de crama Castel Mimi, și-au unit eforturile într-o ediție specială de vinuri, pentru ambele maluri ale Prutului.

Ediția specială AnimAliens Wines – Carla’s Dreams va conține trei vinuri:

  • cupajul Red Dreams (Pinot Noir, Saperavi, Rară Neagră, recolta 2019); 
  • cupajul Rose Dreams (Pinot Noir, Saperavi, Rară Neagră, recolta 2021);
  • cupajul White Dreams (Feteasca Regală și Fetească Albă, recolta 2021).

Carla’s Dreams: „Vinul este o sărbătoare în sine. Ne-a plăcut mult propunerea prietenilor de la AnimAliens Wines și Castel Mimi să îmbinăm lumile Carla’s Dreams și AnimAliens. Vă invităm să ne bucurăm în ciuda lor la un pahar de Red, White sau Rose Dreams. V-am cuprins!”

Reprezentanții AnimAliens Wines – Castel Mimi: „Suntem partea plină a paharului. Cu gust de viață. Liberi de clișee. Și destul de îndrăzneți pentru a ne bucura în ciuda a tot ce vrea să ne limiteze libertatea. La fel ca și Carla’s Dreams – proiectul care ne-a învățat să spunem pe față ce simțim”.  

Publicitate
Publicitate

Vinurile AnimAliens Wine – Carla’s Dreams vor putea fi procurate în Romania din această lună.

Despre Castel Mimi

Castel Mimi, cu o istorie de circa 130 de ani de la construcție este unul din renumiții producători de vinuri din Republica Moldova, care a devenit în ultimii ani un simbol turistic al țării și o importantă atracție din această regiune a Europei.

Castel Mimi produce la moment peste 60 de articole de produse vinicole, popularitatea cărora este în creștere pe piața internațională, acestea fiind exportate în circa 20 de țări, peste 70% fiind în statele europene, China și Japonia. 

Viile de unde provin vinurile produse de Castel Mimi sunt deosebite prin faptul că se află în apropierea râului Nistru, pe un sol bogat în minerale, iar din cauza volumului anual mic de precipitații, se execută de trei ori mai puține intervenții de tratament în vie, chiar și față de vii din regiunea Bordeaux din Franța. 

* Acesta este un articol publicitar (P). Textul a fost formulat de compania care a plasat anunțul.

Publicitate
Publicitate