Principală  —  Advertoriale   —   Începe școala cu maib junior…

Începe școala cu maib junior și Mastercard

În septembrie nu doar că ne întoarcem la școală, dar și revenim la prieteni. Pregătește-te pentru istoriile fabuloase ale colegilor despre cum și-au petrecut vara.

Cu maib junior și Mastercard, în perioada 15 august – 20 septembrie ai cashback majorat de până la 10% pentru rechizitele preferate, haine, uniforme și rucsacuri stilate.

Astfel, până pe 20 septembrie, fă-ţi cumpărăturile cu maib junior la partenerii băncii:

„Global Store”, „ALO”, „McDonald’s”, „Maxikids”, „Maalex” „Cărturești” şi bucură-te de un cashback majorat.

partener cashback standardcashaback majorat
Global Store5%10%
ALO3%10%
McDonald’s5%
Maalex3%5%
Maxikids5%10%
Cărturești3,5%7%

În plus, maib ți-a pregătit un concurs inedit desfășurat pe paginile maib de Facebook și Instagram. Achită cu cardul Mastercard maib junior la 3 parteneri, descarcă checklist-ul, urmează pașii pentru a intra în cursa premiilor.

Zece norocoși, selectați prin tombolă, care au făcut cumpărături la partenerii campaniei vor primi cashback 100%, direct pe card. Totodată, valoarea maximă a cashback-ului nu va depăși 5000 lei.

Condițiile sunt simple:

  • fă o postare pe Facebook sau Instragram cu pozele de la fiecare sarcină efectuată, însoțite obligatoriu de hashtagurile: #maibjuniordone și #mastercard;
  • lasă un comentariu “particip” sub postarea despre concurs.

Dor de școală” la Zity Mall

Mai mult de atât, maib te invită între 17 – 20 august la festivalul „Dor de școală”, în scuarul Zity Mall, să vezi trendurile „back to school ‘23” și să te pregătești de noul an școlar. Vino cu părinții la standul maib și deschide gratuit cardul maib junior. Te așteaptă un cadou garantat!

Dacă ai între 7 – 17 ani, echipa maib din cadrul festivalului îți va deschide un card în baza buletinului de identitate sau a certificatului de naștere.

Fii în trend cu maib junior!

* Acesta este un articol publicitar (P). Textul a fost formulat de compania care a plasat anunțul.